O nas

Kje smo?

Jezikovni center Mint International House se nahaja na Vilharjevi 21 v centru Ljubljane.

zemljevid mint

Zakaj Mint IH Ljubljana?

Ker znamo in ker hočete znati tudi vi!

Tečajnike strokovno vodimo do željenega znanja s hitro in učinkovito komunikativno metodo, ki temelji predvsem na uporabni komunikaciji.

Ker znamo zadovoljiti visoko motivirane, zahtevne posameznike, ki se odločajo za naše tečaje.

Vsak semester podarimo bogate nagrade slušateljem, ki sodelujejo v “bralni znački” – branje spodbujamo s knjižnico tujejezične literature, ki je na voljo vsem slušateljem Mint International House.

Nudimo Vam fleksibilen urnik pri individualnih tečajih.

Nudimo Vam brezplačno uvrstitveno testiranje in svetovanje pri načrtovanju izobraževanja.

Garancija za vaš uspeh so naši učitelji, ki jih dodatno izpopolnimo po programu CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) Univerze Cambridge. Smo edina šola v Sloveniji, ki ima licenco Univerze Cambridge za izobraževanje učiteljev po programu CELTA. Od leta 2006 je uspešno opravilo izpopolnjevanje prek 100 učiteljev.

Od jeseni 2008 smo izpitni center za Cambridge ESOL izpite: FCE, CAE, CPE v »papirnati obliki« in v Sloveniji edini ponudnik Cambridge izpitov: KET, PET, FCE, BEC Preliminary, Vantage in Higher prek računalnika.

Smo izpitni center za mednarodno priznane italijanske izpite AIL.

Pohvalimo se lahko s 97% uspešnostjo naših slušateljev na mednarodnih izpitih iz angleščine – Cambridge ESOL, nemščine – Goethe, španščine – Cervantes, italijanščine – AIL, francoščine – DELF.

Za samoplačnike nudimo pri jezikovnih tečajih tudi možnost plačila na obroke in kot prva jezikovna šola v Sloveniji možnost prijave in hkratnega plačila prek spleta s karticami: EC/MC, VISA, KARANTA in spletne banke Abanet.

Smo šola, ki deluje po mednarodnih standardih, saj smo člani International House World Organisation, ki povezuje preko 150 šol v več kot 50-ih državah.